DVD EMINEM The anger management tour

Eminem: Pred domaćim navijačima

glaz-eminem-txt.jpg
import
11.08.2005.
u 14:10

"Detroit! Deetroit, ajmo ruke gore!!!" Nastup pred domaćim navijačima uvijek je mač s dvije oštrice: kućni ugođaj je osiguran, no imperativ pojačanog dokazivanja neprestano visi nad glavom. Tako bi trebalo biti, čak i u slučaju Eminema koji je prije tri godine pod krinkom "The Management Tour" održao rasprodani koncert u rodnome gradu pred potpuno razdraganom, posve mladom, bijelom i pretežno ženskom publikom.

Ipak, Marshall Mathers mogao se potruditi mnogo više. Njegov je nastup solidan ali - cirkuskim elementima usprkos - daleko od onoga što se očekuje od osobe njegova kalibra. Zbunjujuća je i odluka da na prvi koncertni DVD ubaci već zastarjelu snimku.

Riječ je o turneji iz razdoblja albuma "The Eminem Show" s kojeg je skinuta većina uključenih pjesama. Uz nekoliko probranih favorita i fanovi projekta D12 doći će na svoje, ali uz tek prosječan backstage bonus materijal ostaje dojam da je prije svega riječ o promotivnom i vremenski zakašnjelom poduhvatu iz kategorije uzmi lovu i bježi. (D. L.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije