Dokumentarci

Finalna večer 3. Starigrad-Paklenica Film Festivala

Vlatko Stefanovski
arhiva VL
09.08.2012.
u 15:31

Na programu SPFF-a filmovi: "Zvezda je rođena", "Karamazov: slike duše", "Stop maltretiranju" i "Zdravko Čolić: Pjevam danju, pjevam noću", 40 godina star dokumentarni film

Prijepodnevni sati četvrtog dana ovogodišnjeg SPFF-a bili su rezervirani za razgovor s gitarističkim virtuozom Vlatkom Stefanovskim u konobi hotela Alan. Prepun pozitivnih emocija od prethodne večeri kada je u Velikoj Paklenici održao gala-koncert i razgalio publiku, Stefanovski je brojnim okupljenim posjetiteljima pričao o svojoj glazbi i planovima. Nažalost, zbog jake bure večernje projekcije u Velikoj i Maloj Paklenici odgođene su te su premještene danas u kino hotela Alan.

U četvrtak, 9. kolovoza, održava se završna večer cijelog festivala. Na programu SPFF-a su filmovi: "Zvezda je rođena", "Karamazov: slike duše", "Stop maltretiranju" i "Zdravko Čolić: Pjevam danju, pjevam noću", 40 godina star dokumentarni film. Nakon projekcija bit će upriličen nastup banda Resistance s brojnim gostima, među kojima je Elma Burnić, vokal iz poznatog dvojca MUSICa koja će na SPFFu predstaviti neponovljivu obradu bosanskohercegovačke ljubavne pjesme sevdalinke u modernoj i jazzy maniri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije