KONCERTI

James Cannon i Belfast food u Rijeci, Zadru i Puli

belfast food
02.03.2010.
u 09:01

Poznati irski sastav James Cannon & The Sinners čine petorica glazbenika okupljena zbog zajedničke ljubavi prema irskoj tradicionalnoj glazbi.

Klub Uljanik u nedjelju 14. ožujka donosi koncertno gostovanje jednoga od najpoznatijih glazbenika iz svijeta irske rock-glazbe, Jamesa Cannona i njegova pratećeg benda The Sinners, a iste večeri nastupit će i poznati riječki bend Belfast Food. I jedan i drugi sastav nastupit će i večer prije u zadarskom klubu Arsenal, a 20. ožujka Belfast food svirat će u riječkom klubu Palach.

Sastav James Cannon & The Sinners čine petorica glazbenika okupljena zbog zajedničke ljubavi prema irskoj tradicionalnoj glazbi. Dolaze iz yorkshirskog Barnsleyja, a svirali su u brojnim sastavima. Iako je bend relativno mlad, doživjeli su veliki uspjeh u klupskim nastupima, a za to je zaslužno njihovo bogato glazbeno iskustvo.

Njihovi su nastupi nezaboravni, a izvode mnoge tradicionalne irske pjesme i suvremeni glazbeni materijal slavnih glazbenika kao što su The Pogues, Bob Dylan i Johnny Cash.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije