Koncerti

Još do nedjelje povoljnije ulaznice za festival Exit

Exit festival
arhiva
03.07.2012.
u 14:30

Već od nedjelje 8. srpnja cijena ulaznice bit će 885 kuna. Zamjena vaučera za narukvice obavljat će se na prošlogodišnjoj lokaciji (Preradovićeva ulica u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolnog ulaza na Tvrđavu)

Četverodnevne festivalske ulaznice za festival Exit bit će dostupne u Hrvatskoj po promidžbenoj cijeni od 555 kuna do subote 7. srpnja. Već od nedjelje 8. srpnja cijena ulaznice bit će 885 kuna. Zamjena vaučera za narukvice obavljat će se na prošlogodišnjoj lokaciji (Preradovićeva ulica u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolnog ulaza na Tvrđavu). Zamjena počinje u utorak 10. srpnja. Na dan početka festivala, u četvrtak 12. srpnja, poskupjet će i dnevne ulaznice i moći će se kupiti samo na ulazima na Exit.

Prodajna mjesta u Hrvatskoj za kupnju ulaznica su: Dallas Music Shop, Teslina 14, Zagreb;  AVE Fasion Store, Portanova, Svilajska 31a, Osijek;  Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka; Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M.Gupca 3a, Rijeka;  Dallas Music Shop, Narodni trg 14, Split;  Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar;  Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4, Šibenik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije