Here Lies Love

Ludo ambiciozan album o usponu i padu bivše prve dame Filipina

Here Lies Love
Here Lies Love
13.06.2010.
u 19:08

David Byrne i Fatboy Slim "pojačani" sa čak glazbene 22 gošće napravili su konceptualni projekt o kontroverznoj Imeldi Marcos

Izuzmemo li njegovu temeljnu preokupaciju (rock- ekscentrik bez premca), umjetnički profil Davida Byrnea satkan je i od rada na filmu, fotografiji, slikarstvu, biciklizmu i operi.

Još je samo nedostajao konceptualni projekt o bivšoj filipinskoj prvoj dami Imeldi Marcos, pa da newyorški veteran zaokruži svoje djelovanje na svim razinama – a to se upravo dogodilo.

Nezamislivo ambiciozan dvostruki album “Here Lies Love” posvećen je njezinu usponu i padu, a realiziran u suradnji s Fatboy Slimom i 22 gostujuća, mahom ženska vokala pomoću kojih je iscrtan život džetseterice sklone koječemu, a posebice cipelama i diskoglazbi.

No Byrne je namjerno izostavio ono prvo, stavio naglasak na drugo i u društvu dama od Cyndi Lauper, Tori Amos, Kate Pierson (B-52’s) do Roisin Murphy i Santigold, isporučio previše kaloričnu ali zaokruženu „diskooperu“.

Inače, riječi iz naslova, „Here Lies Love“, epitaf su koji je gospođa poželjela na svojoj nadgrobnoj ploči. Vidjet ćemo...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije