Spektakl na otvorenju

Mjuziklom "Mamma Mia!“ počelo Brodsko glazbeno ljeto

mamma mia
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/10
08.06.2016.
u 12:45

Na rasporedu je još petnaest programa koji će se protegnuti do 29. srpnja

Spektakularnim mjuziklom „Mamma Mia!“ u izvedbi Zagrebačkog gradskog kazališta "Komedija" svečano je otvoreno 27. Brodsko glazbeno ljeto. Poznata priča protkana glazbom planetarno popularne grupe Abba, koja je prije desetak godina pretvorena u mjuzikl, oduševila je brodsku publiku. Ovogodišnja manifestacija Brođanima će ponuditi brojne kvalitetne glazbeno–scenske i plesne programe te koncerte orkestralne, komorne i solističke glazbe.

Na rasporedu je još petnaest programa koji će se protegnuti do 29. srpnja, kada u Slavonski Brod dolazi Makedonski nacionalni ansambl Tanec. Posebno će iznenađenje biti neobičan koncert dvoje već etabliranih brodskih glazbenika, Tene i Filipa Novosela, koji će udružiti zvuk orgulja i tambure na način kako su se nedavno predstavili bečkoj publici. Pozornost privlače i baletna predstava osječkoga Hrvatskog narodnog kazališta "Fortuna", Jazz orekstar HRT-a i Zdenka Kovačiček, Los Caballeros, udaraljkaški ansambl Sudar iz Samobora...

>> Mamma Mia! Renati Sabljak i 100 Donna premalo za nagradu

>> U prepunoj dvorani kazališta Komedija, po 100. je puta izveden hit mjuzikl Mamma Mia!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije