Scena Grič

Predstava "Fora škola" o najgorem razredu u školi

Fora škola
arhiva
09.02.2012.
u 15:56

Veselo društvo koje čine zaljubljeni par Amorko i Ljupka Sebeljupka, nestašna Roza Dišpetoza, štreber Albert Sveznastein, dobrica Anđelko, nabildani Ho Ruk, nemirni rocker Mirko Svirko te vječni vlasnik magareće klupe - Ivica Neznalica

Izuzetno zabavna i likovno duhovita predstava "Fora škola", koja govori o 4. ž razredu, najgorem u školi, igra u subotu, 11. veljače, od 11 sati na Sceni Grič, u produkciji Kazališta Tvornica lutaka.

Njihov učitelj više ne zna što bi od muke te se o problemima s djecom jada školskoj čistačici, liku koji se neprestano s nostalgijom prisjeća onih prijašnjih vremena. Veselo društvo koje čine zaljubljeni par Amorko i Ljupka Sebeljupka, nestašna Roza Dišpetoza, štreber Albert Sveznastein, dobrica Anđelko, nabildani Ho Ruk, nemirni rocker Mirko Svirko te vječni vlasnik magareće klupe - Ivica Neznalica pokazat će kako škola može biti fora i kako zajedništvo pobjeđuje bilo kakav problem.

Režija: Tea Gjergjizi Agejev, glume Petra Radin i Hrvoje Zalar.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije