Festival

Rovinj Spring Jazz posvećen pokojnom Bošku Petroviću

boško petrović (1)
Žarko Bašić/PIXSELL
22.03.2011.
u 15:36

Festival otvara izložba i promocija knjige Davora Hrvoja te koncert američke grupe Sugar Blue Band

Večeras počinje Rovinj Spring Jazz, koji će se održati od 23. do 27. ožujka. Za otvaranje festivala najavljena je izložba fotografija Davora Hrvoja "Crtice iz jazz-svijeta", promocija knjige "Jazz Connections" istog autora te koncert američke grupe Sugar Blue Band.

Cijeli ovogodišnji festival bit će posvećen nedavno preminulom Bošku Petroviću, glazbenom velikanu uz kojeg su stasale generacije naših svjetski poznatih jazz-glazbenika.

Komentara 5

MU
mala ulica
00:48 23.03.2011.

I to je to? Malo koja informacija više o ovom kulturnom dogadjaju, ne? Gdje je koncert? Što ima još? Ma čisto za naobrazbu.

MU
mala ulica
02:01 23.03.2011.

U Rovinjskom Multimedijalnom centru. Koncertni dio programa otvara blues pjevač i usni harmonikaš Sugar Blue, suradnik slavnih glazbenika i sastava poput Willyja Dixona, Roosevelta Sykesa, Franka Zappe, Boba Dylana i Rolling Stonesa. Prije koncerta Sugar Bluea otvorit će se izložba fotografija portreta jazz glazbenika Davora Hrvoja, kao i predstavljanje njegove knjige razgovora s jazzistima \"Jazz Reflections\". Ima još toga.

CH
chainsaw.
11:50 23.03.2011.

mala ulica, i ovo je vise od onoga koliko se normalno posveti bluesu, jazzu ili bilo cemu sto nisu cajke. blues se ne prodaje, cajke brda valjaju. barem na balkanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije