Koncert u KD Lisinski

Rufus Wainwright u travnju 2014. u Zagrebu

Rufus Wainwright na taraci Revelina
Foto: Pixsel
11.12.2013.
u 16:30

Ovog nam puta stiže u sklopu turneje na kojoj će promovira svoj novi album ‘’Vibrate: The Best of Rufus Wainwright’, solo uz klavir

Ako ne slušate klasiku, a nikada niste čuli Rufusa Wainwrighta tada ne znate što je savršeno čisto otjepvani ton. Prilika da ispravite stiže uskoro - 2. travnja on je u KD Vatroslava Lisinskog. On slovi za jednog od najinovativnijih i najtalentiranijih glazbenika današnjice, a stiže nam u sklopu turneje na kojoj će promovira svoj novi album ‘’Vibrate: The Best of Rufus Wainwright’’, koji uskoro izlazi.Rufus Wainwright je bez sumnje jedan od najvećih pjevača, skladatelja i izvođača svoje generacije, a već smo ga imali prilke čuti prošlog ljeta na taraci Revelina u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara.

On je izvođač kojeg definitivno treba slušati uživo, jer poznat je i po svojim iznimnim koncertima. I ovog puta dolazi kao solo izvođač - sam na sceni uz klavir ili s gitarom u ruci.Ulaznice za koncert Rufusa Wainwrighta u Zagrebu, u prodaju kreću od petka, 13. prosinca 2013. (br)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije