tragedija

Tvorac "Ružne Betty" pronađen mrtav

Foto: IMDb
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.01.2020.
u 10:29

Producent Silvio Horta navodno je počinio samoubojstvo u motelskoj sobi u Miamiju.

Silvio Horta, tvorac i producent popularne serije "Ružna Betty" pronađen je mrtav u dobi od 45 godina. Iz neslužbenih izvora doznaje se da je uzrok smrti samoubojstvo vatrenim oružjem te da je Horta pronađen u motelskoj sobi u Miamiju.

Glumica America Ferrera, koja je tumačila naslovnu ulogu u seriji od 2006. do 2010., oprostila se od kolege na Instagramu, rekavši da ju je ova tragična vijest zatekla i veoma rastužila.

"Mislim na njegovu obitelj i bližnje koji sada sigurno strašno pate, a i na cijelu obitelj serije "Ružna Betty" koju je ovo sigurno jako pogodilo" napisala je Ferrera. 

Premda su mnogi vjerovali da producent živi holivudski san, Horta je u intervjuu iz 2008. godine kazao da to i nije baš tako.

"Dok sam radio na seriji, obično sam navečer bio paraliziran od umora. Nisam imao potrebu izaći van s prijateljima niti se s njima družiti. Imao sam jako puno posla..., zapravo, moj život se svodio na posao", kazao je tada. 

Silvio Horta prije tragične smrti pripremao je novi projekt s Mary J Blige, inspiriran životom i djelom koreografkinje Laurieann Gibson poznatoj po suradnji s Beyonce i Michaelom Jacksonom. Njegove druge uspješnice uključuju film "Urbana legenda" s Jaredom Letom u glavnoj ulozi i SF seriju "The Chronicle"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije