Chefovi i prijatelji Krešimir Rošić i Ivan Maršanić nedavno su preuzeli konobu Nono u središtu Pirovca i jelima spravljenim od tradicionalnih, domaćih namirnica, udahnuli glamur i moderne trendove. Iako su mladi, obojica su 26-godišnjaci, imaju iskustvo stjecano u vrhunskim restoranima.
- Autentični smo, ne želimo raditi sve. Ponudu baziramo na autohtonim, kvalitetno obrađenim namirnicama. Naša filozofija je ponuditi najbolju vrijednost za novac – poručuju.
Izvrsna je divlja, svježa tuna, (steak je 22 eura), ali i lokalna janjetina koju spravljaju s pireom od graška i kremom od kozjeg sira (20 eura). Vinska karta od oko 15-ak vina, kažu, komponirana je tako da svako nepce bude zadovoljeno.
Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 48
Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 14
Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10
Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 20
Ukupnost ponude (do 5 bodova) 5
Ukupno: 97 (VELIKA ZVIJEZDA)
80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA