Emma Watson glavna zvijezda reklamne kampanje kuće Burberry?

16.04.2009.
u 10:35

Hermiona iz filmskog serijala o Harryju Potteru, britanska glumica Emma Watson, školsku odoru Hogwartsa trebala bi zamijeniti šik-opravama modne kuće Burberry.

Modne dnevne novine Women's Wear Daily pišu da je bastion engleskog stila kojim trenutačno upravlja mladi Christopher Bailey postigao dogovor sa 19-godišnjom zvijezdom prema kojem će se ona pojaviti u reklamnoj kampanji za nadolazeću jesen/zimu.

Emma je u posljednje vrijeme vrlo zaposlena; osim što je ovog ljeta očekuje promocija novog, šestog po redu nastavka Harryja Pottera, najesen kreće u studentski život i to na prestižnome američkom sveučilištu Brown, a redovita je gošća prvih redova na tjednima mode u Parizu i Londonu.

Ljubav između Emme i Burrberyja traje otkako je glumica pozirala za naslovnicu Teen Voguea u jednoj od njihovih kreacija davne 2005. Od tada često za premijere i ostale važne događaje bira njihove kombinacije koje su joj u nježnim adolescentskim godinama uvelike pomogle osigurati epitet modno osviještene, a reklamna kampanja samo će zapečatiti taj status.
(M.Mik.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije