VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Gastro bar Ružmarin: Dalmatinska hrana na moderan način

Kupari
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/2
07.08.2024.
u 10:42

Iz uvale propalih hotela u potrazi za restoranom šetnicom smo došli u Srebrno čija je plaža sa sadržajima izgledala poput drugog svijeta. Sjeli smo u gastro bar Ružmarin smješten uz hotel Sheraton, uvjereni kako je zbog ekskluzivnog susjedstva te blizine Dubrovnika ovdje poprilično skupo. Ipak nije bilo baš tako.

25.07.2024., Kupari, Zupa dubrovacka - Turisticka patrola i Vecernjakove zvjezdice. Reportaza iz mjesta Kupari, Zupa dubrovacka. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Tjestenine i rižoti s plodovima mora su od 16 do 18 eura, dječji meniji su od 8 do 9 eura, odrezak od tune s prilogom 26, a lignje na žaru s prilogom su tri eura jeftinije. Odabrali smo kozice i file ribe u škartocu, s julienne povrćem (28 eura), tradicionalnu dalmatinsku hranu pripremljenu na moderan način, kasnije se ispostavilo i vrlo ukusan. Cijeli je prostor Ružmarina vrlo lijepo uređen, zaposlenici ljubazni. Sve u svemu, vrlo ugodno.

Izbor i kvaliteta jela 47

(do 50 bodova)      

Izbor i ponuda pića 12

(do 15 bodova)      

Posluga i ljubaznost 10

(do 10 bodova)      

Dojmovi i prostor 19

(do 20 bodova)      

Ukupnost ponude 5

(do 5 bodova)

Ukupno 93

80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije