“Zločesto dijete” hrvatske gastronomske scene, hiperaktivni i hiperkreativni chef Deniz Zembo zakoračio je u novi projekt – u uređenje i opremanje još jednog restorana u kojem je ponudu organizirao prema svom viđenju – kombinaciji tradicionalne kuhinje na nov i moderan način.
Nakon Le Mandrača u Voloskom i pulskog Amfiteatra, nova tratorija chefa Zembe smjestila se u Rijeci, na samoj rivi. Otvara se danas, a nosi naziv Rivas. Ponuda taverne zamišljena je tako da prati dnevni ritam prehrane, pa od ranog jutra nudi mirisna machiatta, cappuccina, slasne hrustave tostove. Za ručak će se u Rivasu za sladokusce naći domaće paštete, bruskete s rajčicama, inćunima, sirom, juneći carpaccio na rikoli s grana padanom i svježim hrenom, a za ljubitelje ribljih specijaliteta – morski pjat. Dobru juhu Zembo je osmislio uz rajčice, a minestrone će jesti i oni kojima to nije prvi izbor. Osim salata, Zembo sprema iznenađenja i u tjesteninama. One su za njega pustolovina i kombinira ih sa skutom, pestom, mesom boškarina, grana padanom, rikolom, a rižota razlijeva po pjatu sa sipom i lignjama, miješajući ih s povrćem, limunom, gamberima, tikvicama... Neće kod Zembe nedostajati ni ribe, bifteka, ni različitih slastica, semifreda, krema i neizostavne čokoladne torte.