potrošila tisuće funti

Manekenka zbog bivšeg muža produljila noge: Rekao da je neće voljeti ako nije viša

Instagram/Theresia Fischer
04.09.2024.
u 13:30

Pije dvije godine ugrađene su joj podesive teleskopske šipke u cjevanicu koje su liječnici postupno produžavali sve dok joj noge nisu postale duže

Zvijezda reality televizije, Theresia Fischer, prošla je kroz bolnu seriju zahvata koji su uključivali rezanje kostiju nogu i ugradnju metalnih šipki da bi imala noge iz svojih snova. Influencerica je odlučila produžiti noge za 14 centimetara nakon što je njezin bivši suprug Thomas Behrend rekao da je neće voljeti dok ne dosegne visinu top-modela, piše The Sun.

"Ako to učiniš za mene, uvijek ću te voljeti i nositi u svojim rukama", rekao joj je bivši muž. Theresia, koja ima više od 156.000 pratitelja na Instagramu, na prvu operaciju otišla je 2016. godine. Druga operacije uslijedila je 2022. kada su joj bedrena i potkoljenična kost bile prerezane te su joj ugrađene podesive teleskopske šipke u cjevanicu. Liječnici su potom postupno produžavali šipke sve dok joj noge nisu postale duže. 

VEZANI ČLANCI:

Theresia je prije operacije bila visoka 170 centimetara, a sada je visoka kao supermodel, 184 centimetra. Napustila je Sveučilišnu bolnicu u Freiburgu nakon posljednje, osme operacije u kojoj su joj uklonjene teleskopske čelične šipke koje su omogućile rast novog koštanog tkiva u lipnju.

Svaki put kad su kosti u njezinim nogama narasle nekoliko centimetara, kirurzi su proširili razmak da bi potaknuli daljnji rast. Na svoje zahvate potrošila je 128.000 funti (oko 150.000 eura).  "Drago mi je što sam cijelu ovu stvar ostavila iza sebe. To što su moje noge, koje su napravljene na zahtjev mog bivšeg, sada u stanju da ponovno mogu normalno hodati, znači mnogo", rekla je Theresia, "Sada mu mogu pokazati srednji prst jer više nema ono što je oduvijek želio, visoku manekenku pored sebe." 

Theresia je objasnila i da još uvijek emocionalno mora proći kroz mnogo toga, ali da sada ima snage zacijeliti. Trenutačno joj je najveća podrška njezin novi dečko, Stefan Kleiser (58). "Ljubav je podrška, tolerancija i obogaćivanje, a ne smanjenje i podređivanje kao prije", rekla je.

Influencerica je otkrila da ona i Stefan sada planiraju zasnovati obitelj dok čeka liječničko rješenje da bi ponovno započela svoju manekensku karijeru. Manekenka je privukla pažnju svojim nogama na gala svečanosti BILD Red Night u Hamburgu prošlog tjedna. Na pitanje o prednostima svoje impresivne visine, 32-godišnjakinja se pohvalila da njezin partner Stefan najviše uživa u njezinim novostečenim prednostima. "Moram reći da sam sada puno fleksibilnija i nježnija, čak i u krevetu, jer su proporcije uravnotežene", zaključila je.

Sophia (24) zahvaljujući operaciji ponovno progledala nakon tri godine

 

Ključne riječi

Komentara 7

CO
Copia
16:56 04.09.2024.

Bojim se i pomisliti što bi bilo da je htio da je niža....

ŠT
ŠtoReći
16:00 04.09.2024.

a što reći...svijet i na svijetu svašta... da ima pameti kao što nema rekla bi da i ona njega neće voljeti ,,aku mu nije veći"

IH
iron.hide.54966
15:04 04.09.2024.

Ljudska glupost ne poznaje granice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije