Sport svima

Nakamurom do Dubrovnika - Fabijančić stigao na cilj

branko fabijančić
PR foto
28.06.2013.
u 07:34

Nakon 16 dana putovanja biciklom, rekreativac Branko Fabijančić stigao je na Stradun, krajnji cilj svoje 900 kilometara duge rute od Velike Gorice do Dubrovnika pod pokroviteljstvom Intersporta

Rekreativni biciklist Branko Fabijančić jučer je biciklom iz Velike Gorice stigao u Dubrovnik. Na svom 16-dnevnom putovanju Fabijančić je, putujući preko Gorskog kotara, Rijeke, Karlobaga, Zadra i Splita, ukupno prošao više od 900 kilometara. Putem je doživio mnogo nezaboravnih trenutaka koji će mu, kako kaže, zauvijek ostati u sjećanju.

- Oduvijek sam želio proputovati Gorski kotar i jadransku magistralu biciklom i konačno sam to učinio. Jako sam uzbuđen i sretan, pomalo i umoran, ali je sve skupa to bilo doista nezaboravno iskustvo – ističe Fabijančić kojeg je u pothvatu pratio Intersport, opremivši ga Nakamura biciklom i svime ostalim potrebnim za ovu avanturu.

- Osim lijepih, bilo je, naravno, i nekih težih trenutaka. Posebno je naporno bilo na zahtjevnim dionicama Gorskog kotara i oko Karlobaga, a kasnije je i vrućina učinila svoje. Ali kako sam se sve više približavao cilju, problema je bilo sve manje. Srećom, i bicikl me služio besprijekorno – kazao je Fabijančić, koji se, kako kaže, nije posebno pripremao za ovaj pothvat.

- Gotovo svaki dan se vozim biciklom, znam prijeći od 30 pa čak do 100 kilometara dnevno, tako da nisam trebao neke posebne pripreme. Bilo bi mi lakše da sam si odredio koji dan više za putovanje, ali i ovako je bilo u redu. Ovom svojom 16-dnevnom turom želio sam promovirati biciklizam kao zdrav način rekreacije kojim se mogu baviti svi, bez obzira na godine. Mislim da svatko može sjesti na bicikl i s obitelji ili prijateljima otići na neki zgodan izlet – zaključuje Fabijančić.

Sličnu poruku kroz svoj koncept aktivnog životnog stila \"Sport svima\" šalje i Intersport, koji poseban naglasak stavlja na biciklizam. Stoga ne čudi da je upravo Intersport podržao Fabijančića i da su njegove trgovine, prema istraživanjima QUDAL-a i BBA, najbolje mjesto za kupnju bicikala i biciklističke opreme jer nude najbolji omjer cijene i kvalitete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije