Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno

Naučite kako postići orgazam koji nikada nećete zaboraviti

seksi
Foto: Thinkstock
08.02.2014.
u 17:32

Nemate problema s postizanjem orgazma? Odlično! Međutim, uvijek postoji korak više. Naučite kako postići orgazam od kojeg će vam satima poslije klecati koljena!

Nemate problema s postizanjem orgazma? Odlično! Međutim, uvijek postoji korak više. Naučite kako postići orgazam od kojeg će vam satima poslije klecati koljena!

Sam svoj majstor.
Više od 60 posto žena svoj prvi orgazam doživi samozadovoljavanjem. Kad se odlučite sami prihvatiti posla, nemojte odmah navaliti na međunožje. Istražujte cijelo tijelo, dio po dio, polako i suptilno. Možda otkrijete neku erogenu zonu za koju niste znali.

Maštajte.
Stvaranje seksualne napetosti vrlo je važno za postizanje vrhunca. Tijekom dana maštajte što ćete sve raditi kad navečer s partnerom završite u krevetu. Pošaljite mu seksi SMS ili e-mail kojim ćete raspaliti i njegovu maštu. Kad se napokon sretnete  o seksu i opisujte što ćete sve jedno drugome raditi.

Radite Kegelove vježbe.
Istraživanja su pokazala da žene koje redovito rade Kegelove vježbe, odnosno stiskaju i opuštaju mišić kojim zadržavaju mokraću, mnogo lakše i češće doživljavaju vrhunac. Što čekate?

Gore je bolje.
U položaju "žena gore" lakše ćete postići orgazam: imate bolju kontrolu možete lakše stimulirati klitoris, ai partner vam lakše može pomoći prstima. Recite što želite. Vrlo je važno da partner zna što vas uzbuđuje, što želite, što vam odgovara, što nikako ne volite i slično. Ako nešto ne radi dobro – recite mu to! A ako radi ono što želite – pohvalite ga!

>>'Škripi' vam u krevetu? 10 trikova za orgazam koji će vas raspametiti

>>Češći seksualni odnosi učinit će vas pametnijima?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije