VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE: PIZZERIA REMI

Pizza s punom šakom crnih maslina

Dramalj: Turistička patrola Večernjeg lista
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
17.07.2024.
u 10:14

Ne kompliciraju previše, priča je jednostavna, i najvažnije – turisti se s hlada Gajeva šetališta, siti i zadovoljni vraćaju na plažu

Što turisti najčešće jedu? Pizzu! Idemo, ovdje na crikveničkoj rivijeri, u Dramlju, mjestu ribara, i mi malo okrenuti ploču. Pa i sami ribari, priznaju, neki put vole sjesti i naručiti najpopularnije jelo. Uostalom, kažu domaći da je ovdje, na cijelom potezu od Jadranova do Selca, ona najbolja. Terasa u hladu, domaćini nasmiješeni, a na stol stižu capriciosa original i pizza s pršutom. Cijena 11,50 i 14 eura. Nije malo, ali je fino.

Pršut, rikola, cherry rajčica, grana padano, puna šaka maslina, ima se tu što jesti. Nude i pizze s pikantnim kobasicama, tunom, špekom, artičokama. Ne kompliciraju previše, priča je jednostavna, i najvažnije – turisti se s hlada Gajeva šetališta, siti i zadovoljni vraćaju na plažu. Ako ih mjesto dolje na plaži u Dramlju čeka. A čeka.

Izbor i kvaliteta jela: 44 (do 50 bodova) 
Izbor i ponuda pića: 12 (do 15 bodova)    
Posluga i ljubaznost: 10 (do 10 bodova)   
Dojmovi i prostor: 16 (do 20 bodova)      
Ukupnost ponude: 3 (do 5 bodova)
Ukupno: 85

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije