Ruža, prvo biološko dijete Leonarde i Zvone Bobana, stigla kući!

boban
Pixsell
21.01.2010.
u 20:46

Ruža je sad kod kuće s roditeljima, braćom i sestrama Marijom (13), Gabrijelom (6) te 4-godišnjim blizancima Rafaelom i Martom. Obitelj s najmlađom kćeri ne želi izlaziti dok malena potpuno ne ojača.

Ruža, kći Zvonimira (41) i Leonarde Boban (40), stigla je kući! Djevojčica se rodila sa 1710 grama i liječnici su čekali da dobije na kilaži prije nego je puste doma. Mama Leonarda dolazila joj je nekoliko puta dnevno izdojiti mlijeko. Ruži, rođenoj u 37. tjednu trudnoće planiranim carskim rezom, prijetila je opasnost da prestane rasti.

Ruža je sad kod kuće s roditeljima, braćom i sestrama Marijom (13), Gabrijelom (6) te četverogodišnjim blizancima Rafaelom i Martom. Ružinim rođenjem Zvonimiru i Leonardi Boban ostvario se životni san. No s Ružom obitelj ne želi izlaziti dok malena potpuno ne ojača.

Ključne riječi

Komentara 4

LA
Laura Anny
21:02 21.01.2010.

Sto zar jos uvjek majkama nije dostupno da spavaju sa bebama u bolnici, ako nemate krevata imaju stolice. Na drugu djecu mogu pripaziti bake i djedovi.

AK
akil
22:40 21.01.2010.

Tako plemenitoj i humanoj obitelji velika čast i hvala!Obitelj Boban,može poslužiti za primjer kako se može živjeti složno,humano,lijepo i bez nekih pompi!O njima kao takvima ne treba puno pisati i dizati buru,oni su to i nek im je sretno!

OB
-obrisani-
00:24 22.01.2010.

Zvonimire ti si Vitez ljubavi,ti si protutip Josipa,muza Marijinog i zemaljskog briznog, pozrtvovanog i zastitnickog oca Isusa iz Nazareta.Blagoslovio te svemoguci Bog,i tebe i tvoju obitelj,i sve covjecije i ljudske obitelji......Pozdrav u gospodinu za te Bo{g}-Bane nogometa,ljudskosti i morala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije