RESTORAN ANTONIJO

Učimo goste na sve iz mora, što je prirodno, zdravo i naše

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
11.08.2020.
u 11:23

Glavni kuhar je njegov sin Luka, a kći, supruga i sestra također su tu. Prava obiteljska tvrtka, a osim restorana imaju i maslinik i vinograd

– Preporučit ćemo vam jedno riblje jelo: lignje u kadulji s krumpirom na lešo. Ribu podušimo u teći, krumpir upije taj sok koji se sastoji od bijelog vina i riblje juhe, a pri kraju se dodaju suhi listići kadulje. Jelo spaja more i goru, a ljekovitu kadulju uveli smo kao začin jer je ona naša prepoznatljivost. Drugo jelo, mesno, svinjski je biftek sa šalšom, blitvom s krumpirima, maslinovim uljem i domaćom zapečenom pancetom – ponudio nam je Ante Radić, koji već 30 godina drži restoran “Antonijo”.

Glavni kuhar je njegov sin Luka, a kći, supruga i sestra također su tu. Prava obiteljska tvrtka, a osim restorana imaju i maslinik i vinograd.

– Učimo goste da je to prirodno, zdravo i naše. Možemo ubrati granu ružmarina, lovora ili kadulje i uz temeljne namirnice dobivamo autentičan okus. Dobra priča prodaje jelo – kažu. Nije ni skupo. Ukupno 200 kuna.

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 49
Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 14
Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10
Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 18
Ukupnost ponude (do 5 bodova): 4
Ukupno 95

Ključne riječi

Komentara 2

SA
sani2
12:31 11.08.2020.

A gdje je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije