S dolaskom jeseni dolazi nam i vrijeme koje treba iskoristiti kao pripremu organizma za zimske dane, biti aktivan i hraniti se onime što nam je priroda pripremila! Sezonska ponuda namirnica je u jesen najbogatija, od voća i povrća do orašastih plodova i sjemenki.
Prave jesenske poslastice svakako su kesteni i maruni, a u novom Večernjakovom magazinu – Večernjakovom Gourmetu otkrivamo vam koje sve poslastice od njih možete pripremiti.
Ne propustite i veliku, ukusnu, mirisnu i nadasve zanimljivu priču o kruhu.
Otkrivamo i što je to food outlet, koje sve profile na Instagramu trebate pratiti te sve o atraktivnom i zdravom rezanom voću i povrću.
Večernjakov Gourmet vodi vas na tržnicu u Beč, donosi sve o papru i otkriva slatke tajne. Naučite pripremiti ukusne pite, a uz to upoznajte i Umami – peti okus.
Ne propustite popularne teme o food blogerima, novosti te preporuke i recepte mjeseca.
Potražite svoj primjerak Večernjakovog Gourmeta u subotu, 15. listopada za samo 7 kuna uz Večernji list. Uz Večernjakov Gourmet, opskrbite se namirnicama za jačanje imuniteta i uživajte u okusu jeseni.