u slast!

Zaronite u blagdanski ugođaj: Recept za Snježnu kraljicu

Priprema kolača
Foto: Thinkstock
30.11.2015.
u 11:46

Poslužite uz svježe voće, pospite šećerom i prelijte preljevom od čokolade.

Sastojci:

4 kuglice sladoleda

40 g maslaca

4 jaja

10 g limuna

40 g čokolade za kuhanje

veća oblatna razrezana na 4 dijela

šećer

400 g voća

Priprema: 

Istucite snijeg od bjelanjaka i dodajte limunov sok i šećer. Zatim još malo istucite i stavite na oblatnu kuglicu sladoleda i zatvorite ga snijegom. Pripravak stavite  u namašćen lim u pećnicu na 300 C otprilike 15-20 sekundi. Poslužite uz svježe voće, pospite šećerom i prelijte preljevom od čokolade. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije