u slast!

Želite nešto zdravo, ukusno i dijetno? Imamo recept za vas!

paella
Foto: Thinkstock
12.02.2014.
u 12:23

Povrće treba pirjati, a rižu posebno skuhati

SASTOJCI:

glavica luka, 1 paprika babura, 80 g svježih šampinjona, 50 g kukuruza šećerca, 40 g mrkve, 150 g riže, 60 g rajčice

PRIPREMA:

Povrće nasjeckati na kockice i pirjati ga u tavi sljedećim redoslijedom: prvo luk, zatim dodati papriku, šampinjone i mrkvu, i tek na kraju kukuruz i rajčicu. Posebno skuhati rižu i pomiješati je s povrćem u tavi. Dodati aditive koji će riži dati tradicionalnu narančastu boju.

Staviti jelo u lim i peći u pećnici oko pet minuta na 300 stupnjeva. Poslužiti toplo.

>>Ako ponudite prijateljima ovo jelo, nećete pogriješit

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije