kalkulirala je

Žena otkrila najbolji mjesec u kojem možete zatrudnjeti: 'Tako nećete propustiti ljetne mjesece!'

Shutterstock
01.07.2023.
u 17:19

Podsjetila je svoje gledatelje da se to odnosi na ljude koji žive na sjevernoj hemisferi, poput Ujedinjenog Kraljevstva, Europe, Sjeverne Amerike i većeg dijela Azije

Devora Wilder podijelila je koji je to najbolji trenutak, odnosno mjesec za trudnoću, tako da vam trudnoća 'ne pokvari' ljeto. Malo je kalkulirala i shvatila da je najbolje vrijeme kolovoz, taman kada ljetna sezona završava. Podsjećajući svoje gledatelje da se to odnosi na ljude koji žive na sjevernoj hemisferi, poput Ujedinjenog Kraljevstva, Europe, Sjeverne Amerike i većeg dijela Azije, piše Daily Star.

"Kolovoz je, zar ne? Imali ste cijelo ljeto kad ste bili zgodni i uživali, izgledali sjajno u bikiniju. Sve je super. Onda zatrudnite, onda nastupe ona prva tri mjeseca, neke žene dobiju jutarnje mučnine. Ali u redu je, ljeto je gotovo pa koga briga za jutarnje mučnine, možete povratiti, ta će faza trajati do studenog - baš na vrijeme za Božić", rekla je.

@thisisdevo Shamelessly plugging those summers #fyp #pregnant #pregnancytok #mamastobe #momsoftiktok #pregnancy #babybump #babyplanning ♬ original sound - Devora

Do prosinca bi simptomi jutarnje mučnine trebali nestati, omogućujući ženama da im se poveća apetit i da jedu što je više moguće. Također, ako ne želite reći ljudima o svojoj trudnoći jako rano, imate sreće jer je zima i hladno je. Možete nositi velike džempere i sakriti trudnoću ako želite", nastavila je.

Zatim dolazi drugo tromjesečje, pa je Devora predložila odlazak na "mali dječji mjesec". S obzirom da pada kiša i vlažno je vrijeme, to je odličan izgovor za odlazak na odmor. "Bit će siječanj, veljača u ovo vrijeme, moći ćete letjeti i imati ćete sjajan provod. Trebali biste se osjećati dobro u ovo vrijeme. Na kraju, u trećem tromjesečju, većina žena se ne osjeća baš najbolje. Teže je naspavati se pa se možete opuštati kod kuće", dodala je.

Svibanj je onda vjerojatno rok za porođaj, što novopečenoj mami daje nekoliko mjeseci da se oporavi prije nego ponovno dođe ljeto. Devora je zaključila: "Imate vremena ući u rutinu s novorođenčetom, a onda ste tamo, ljetno vrijeme, možda ćete čak imati neki privid tijela u bikiniju, tko zna? Možete uživati ​​u cijelom novom ljetu s novorođenčetom, možda čak stignete posjetiti festival ili dva."

Mama koja ne razlikuje svoje blizanke osmislila super trik: 'Ovo funkcionira odlično'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
18:41 01.07.2023.

Najbolje da unajmi surogat majku i to u Zambiji preko Možemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije