pridružili se akciji

Dinamo će novac od ulaznica za Arsenal donirati izbjeglicama

Dinamo
Igor Kralj/PIXSELL
08.09.2015.
u 13:40

Nakon što je u nedjelju stigao poziv Porta da se akciji priključe svi klubovi koji nastupaju u grupnoj fazi Lige prvaka plavi su odmah reagirali i pozitivno odgovorili.

Dinamo se odlučio uključiti u akciju "Zaigrajmo za imigrante" i donirati jedan euro od svake prodane ulaznice za utakmicu 1. kola Lige prvaka Dinamo – Arsenal za pomoć izbjeglicama i imigrantima koji pokušavaju ući na europsko tlo.

Nakon što je u nedjelju stigao poziv Porta da se akciji priključe svi klubovi koji nastupaju u grupnoj fazi Lige prvaka plavi su odmah reagirali i pozitivno odgovorili.

- Dinamo je izuzetno socijalno odgovoran klub, konstantno pomaže onima kojima je to najpotrebnije te ponosno sudjeluje u ovoj, nadamo se, globalnoj i zajedničkoj akciji svih najboljih europskih klubova - priopćeno je iz kluba.

>>Dinamovi juniori u europskom izlogu s nogometnim velikanima

 

Komentara 19

NI
nindjago
14:51 08.09.2015.

mozete ga mrziti do mile volje,a sto jest jest hoće pomoć i ne pita za cjenu

DI
dinol
14:03 08.09.2015.

Gnk dinamo je primjer svim hrvatskim nogometnim klubovima i taj imidz gaji vec godinama. Na zalost, veci dio medija konstantno traze i koriste namnju mrlju za subjektivnog blacenje kluba i njegovog vodstva. 😜

DU
Deleted user
05:29 09.09.2015.

Ništa ne donirati muslimanima. Protjerati ih dalje u zemlje kojima nisu do sada napravili štete. Nama su zadnjih 500 godina zagorčali život, a ovi sada u BiH su nam postali otvoreni neprijatelji. Kome tu da mi pomažemo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije