Bit će mu teško

Lampard u "krivom" dresu, Drogba kaže: On je i dalje naš igrač

Didier Drogba
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.09.2014.
u 12:14

U nedjelju se na Etihadu igra veliki derbi engleskog prvenstva između Manchester Cityja i Chelseaja. Mnogi tvrde da će se upravo ova dva kluba boriti za naslov prvaka ove sezone, a njihov sraz u središtu je pozornosti engleskih medija. No, za jednog igrača ta utakmica bit će drugačija. Radi se o Franku Lampardu koji će istrčati u "krivom dresu". Nakon 13 godina provedenih u Chelseaju i 429 odigranih utakmica, stajat će na suprotnoj strani terena.

- Navijači znaju koliko je on dao za klub. Stoga sam siguran da će dobro reagirati. Nije važno za koga sada igra, on pripada nama. On je igrač Chelseaja. Puno toga je za nas napravio, on je dio povijesti, rekao je Didier Drogba pa nastavio:

- Jedva čekam da ga vidim, da vidim svog "partnera u zločinu". Malo je čudno da sam se ja vratio, a njega nema. Međutim, znam da ću biti sretan što ga ponovno vidim. Igrao sam prošle sezone i znam koliko će mu biti teško. Ali znam i Franka, on će odigrati najbolje što može, zaključio je Drogba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije