Novi ultimatum

Messijevi uvjeti za novi ugovor: Kupite Agüera i produžite ugovor Pintu

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
07.05.2014.
u 11:50

Katalonski klub Argentincu nudi godišnju plaću od 20 milijuna eura godišnje, a s takvim ugovorom postao bi najplaćeniji nogometaš svijeta

Lionel Messi još uvijek nije produžio ugovor s Barcelonom. Već mjesecima traju pregovori, ali još uvijek nije postignut dogovor.

Katalonski klub Argentincu nudi godišnju plaću od 20 milijuna eura godišnje, a s takvim ugovorom postao bi najplaćeniji nogometaš svijeta. No, španjolski mediji danas pišu kako je Messi postavio nove uvjete klubu, a oni su vrlo neobični. Naime, uvjet da bi potpisao novi ugovor jest da Barcelona od Manchester Cityja kupi njegova sunarodnjaka Sergia Agüera te da produži ugovor njegovu prijatelju, vrataru Pintu.

Navodno su ovi posljednji ultimatumi ideja njegova oca i menadžera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije