Čilić dolazi gledati

Niko Kovač na treningu otkrio karte, evo tko će čuvati Messija!

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: HNS
1/2
11.11.2014.
u 21:19

Niko Kovač dobio je još jedan problem, Ivan Strinić napustio je trening zbog lakše ozljede pa se uigravao sastav bez njega

Hrvatska nogometna reprezentacije, točnije onaj dio koji se nalazi u Londonu, odradio je još jedan trening uoči sutrašnjeg dvoboja protiv Argentine (20.45). Niko Kovač otkrio je karte i uigravao momčad koja bi sutra trebala istračati na Upton Park i suprotstaviti se Messiju i društvu. Evo kako bi to trebalo izgledati: L. Kalinić - Vrsaljko, Jedvaj, Lešković, Leovac - Badelj, Antolić - Milić, Kovačić, Sharbini - Čop.

Niko Kovač dobio je još jedan problem, Ivan Strinić napustio je trening zbog lakše ozljede pa se uigravao sastav bez njega. Tako će sutra u momčadi biti i nekoliko debitanata za reprezentaciju, a kapetan bi trebao biti Šime Vrsaljko.

Dodajmo kako je najavljeno da će našu reprezentaciju sutra uživo podržati Marin Čilić koji se u Londonu nalazi na završnom Mastersu. Podsjetimo, reprezentativci su uživo gledali njegov susret protiv Đokovića, koji baš i nije slavno završio, a nadamo se da će on njima donijeti više sreće.

>>Kovač: Ako pristup bude pravi, možemo iznenaditi. Optimist sam!

>>Modrić, Mandžo i društvo odradili prvi trening u Zagrebu

Komentara 39

MA
Majur
22:47 11.11.2014.

Ajmo ovako,Kovač stavi prvu postavu da igra i ozlijedi se netko od glavnih igrača....razapeli bi ga novinari zbog toga,a sad ga pljuckaju instant-novinari i foteljaši-stručnjaci koji blage veze nemaju o nogometu ili to po direktivi(lova) rade,zbog ovakve postave.....mislim stvarno ljudi,zar niste jadni sami sebi?!

Avatar nula
nula
21:37 11.11.2014.

Ne brinite , nece ni oni igrati cijelu tekmu u najjacem sastavu.

AJ
ajam
00:11 12.11.2014.

Steta da je odbacio Kranjcara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije