TRENER AALBORGA:

Nismo zaslužili pobijediti Dinamo, ali nogomet je ponekad čudan

Kent Nielsen
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/2
07.08.2014.
u 08:30

- Mi smo igrali bolje u prvoj utakmici na našem travnjaku, ali smo izgubili. Sad je pak Dinamo bio bolji na svom travnjaku - rekao je Kent Nielsen.

Trener danskog prvaka Aalborga Kent Nielsen svjestan je da njegova momčad nije pokazala bolju igru, ali jest zreliju i zato su prošli dalje.

- Nogomet je ponekad čudna igra. Mi smo igrali bolje u prvoj utakmici na našem travnjaku, ali smo izgubili. Sad je pak Dinamo bio bolji na svom travnjaku, ali mi smo postigli dva pogotka i plasirali se u posljednje pretkolo Lige prvaka - rekao je Nielsen i nastavio:

- Ne želim djelovati neskromno, ali nisam zadovoljan kako smo igrali, ali presretni smo zbog velikog uspjeha.

>> Šok na Maksimiru! Dinamo izgubio 0:2 od Aalborga i ispao iz LP-a!

>> Nisam se vidio sa Zdravkom, a Uprava će odlučiti o mojoj sudbini

>> Dinamo rastužio sve u Prvoj HNL jer bi im prolaz donio 3,4 milijuna kuna

Ključne riječi

Komentara 4

GI
gismund
08:59 07.08.2014.

trener im je barem pošten i priznao je da je prošla lošija momčad...a dinamo sad mora napraviti sve da uđe u skupinu EL

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
09:19 07.08.2014.

Trener danskog prvaka Aalborga Kent Nielsen, svjestan je da njegova momčad nije pokazala bolju igru ali je pokraj Boga i domoljublja metnula unutra domoljubnog pržuna dva komada iznenada.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
09:12 07.08.2014.

Nisu zaslužili pobijediti Dinamo, ali nogomet je ponekad čudno pravedan i daje nagrade istinskim umjesto namišljenim nevinim vitezovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije