SJAJNI ČEKIĆARI

Nova pobjeda Bilića! West Ham svladao Tottenham i ostavio Leicester na vrhu

West Ham - Tottenham
Foto: Reuters
1/8
02.03.2016.
u 22:36

Pobjedi Bilićeve momčadi raduju se nogometaš Leicestera koji su tako sa 57 bodova ostali vodeća momčad ispred Tottenhama koji ih ima 54.

Tottenham nije uspio iskoristiti jučerašnji kiks Leicestera i preuzeti prvo mjesto engleskog prvenstva. Spurse je večeras zaustavio Slaven Bilić.

West Ham je kod kuće u 28. kolu engleskog prvenstva protiv Tottenhama slavio sa 1:0. Ključni trenutak utakmice dogodio se u sedmoj minuti kada je Payet izveo udarac iz kuta, a Antonio glavom matirao Llorisa. Pobjedi Bilićeve momčadi raduju se nogometaš Leicestera koji su tako sa 57 bodova ostali vodeća momčad ispred Tottenhama koji ih ima 54.

Arsenal je kod kuće kiksao i izgubio od Swansea sa 2:1. Topnici su se pobjedom mogli izjednačiti s Tottenhamom, no 16. momčad lige je odnijela sva tri boda s Emiratesa.

Sjajnu utakmicu odigrao je Liverpool i na Anfieldu s 3:0 razbio Manchester City. Pogotke za momčad Jurgena Kloppa postigli su Lallana (34.), Milner (41.) i Firmino (57.). Dejan Lovren odigrao je čitavi susret za redse. Manchester United je pogotkom Mate u 83. minuti svladao Watford. 

>> Čop sjajno zabio pa se ozlijedio, a Pletikosa u debiju primio četiri gola

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 12

GA
GALAHAN
23:00 02.03.2016.

Svaka chast Bilicu

DU
Deleted user
23:25 02.03.2016.

Bravo Slavene ljudino.

NI
nisiUpravu
23:23 02.03.2016.

Bravo Bilić !!! Gleda sam utakmicu. Sjajna pobjeda !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije