ZBRKA NA PRIJELAZU GORIČAN

Pazi, ide Nicolas Cage!

sce_pazi.jpg
import
17.05.2005.
u 17:49

GORIČAN - Baš je cool kad vam ispred nosa projuri Nicolas Cage u lamborghiniju ili Jamiraqai u McLaren mercedesu, a niste ni u Monte Carlu niti u Cannesu već u malom Međimurju! Zvuči gotovo nevjerojatno, ali baš se to jučer događalo na graničnom prijelazu Goričan. Za Cagea su nam carinici, naime, potvrdili da je prošao malo prije našeg dolaska... 

On i još mnoge poznate face iz šoubiza, točnije, vlasnici najskupljih automobila na svijetu, jučer su prvi put u povorci Gumbal 3000 Rallyja protutnjali i Hrvatskom. Dakako, najpoznatiji baš i nisu bili zainteresirani stajati i čavrljati s nama običnim smrtnicima, već su samo projurili Goričanom. Mlađima će sigurno biti zanimljivo čuti da je u "konvoju" bio i popularni voditelj MTV-ja Johnny Cnockswile, a pristao je i na fotkanje. 

Oni, pak, koji su odlučili stati i kupiti osvježavajuće napitke u kafiću na granici izazvali su pravu jagmu okupljenih fanova za autograme i fotografiranje pokraj, primjerice, ferrarija enzo iz limitirane serije, "teškog samo" 661.000 eura! Njime se dovezao engleski playboy Kevin Stanford. Bio je raspoložen za hvalisanje lokalnom stanovištvu - o tome kako je voziti takvu pilu... Naravno, svi odreda fotografirali su se pokraj auta u raznim pozama.

Bogataše su pratili i njihovi novinari te poznate TV kuće, a kad je jedan od njih, rodom iz Chicaga, priupitao gdje se nalaze, na odgovor - Croatia, uzviknuo je: - Toni Kukoč!

Želite prijaviti greške?