zaštitnica

L. M. Presley povukla s aukcije pismo Michaela Jacksona

michael (1)
AFP/Pixsell
30.05.2012.
u 12:17

Bivša supruga pokojnog pjevača ne želi da itko kupi pismo koje joj je on napisao između 1993. i 1996. godine, a u kojem joj se žali na nesanicu te fizičko i mentalno zdravlje

Pismo koje je Michael Jackson napisao svojoj bivšoj supruzi Lisi Marie Presley, a u kojem joj se žali na svoje zdravstveno i mentalno stanje, Lisa je povukla s aukcije na kojoj je ovaj tjedan ponuđeno na prodaju.

Lisa Marie nije objasnila zašto je to napravila, ali razlog tome možda je prikrivanje činjenice da ono potvrđuje da je Michael imao problema sa spavanjem i prije nego što je počeo konzumirati propofol od kojeg je i preminuo.

U pismu pisanom rukom negdje između 1993. i 1996. Michael je Lisi napisao:

"Lisa, ja doista trebam odmor, nisam spavao doslovno četiri dana u komadu. Moram se udaljiti od telefona i ljudi koji imaju veze s mojim poslom. Moram nešto poduzeti u vezi sa svojim zdravljem".

Darren Julien, vlasnik aukcijske kuće Julien's Auction iz Beverly Hillsa iz čije je ponude povučeno Michaelovo pismo, Lisinu odluku komentirao je riječima:

– Njena je odluka osobne naravi i ja to poštujem u čast daljnje dobre suradnje s gospođom Presley.


Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:45 01.06.2012.

Odavno se zna da je cijela farsa oko njihovog braka bila vezana za stvarnje slike o tome kako Michael nevoli klince.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije