IMALA 123 KG

Ne skida osmijeh s lica! Zdravka iz ŽNV pokazala svog zgodnog trenera

Zdravka iz ŽNV
Foto: instagram
1/10
19.03.2021.
u 21:20

Podsjetimo, Splićanka je u finalnoj emisiji 5. sezone Života na vagi osvojila 50 tisuća kuna jer je kao nefinalistica izgubila najviše kilograma.

Nasmijana bivša kandidatkinja hit emisije "Život na vagi" Zdravka Kapetanović često se hvali na društvenim mrežama svojim treninzima i ustrajnošću koju je stekla tijekom sudjelovanja u showu koji joj je promijenio život. Njen profil vrvi fotografijama prijatelja i kolega iz showa, a ovaj puta na njenom profilu osvanuo je i novi zgodni trener.

Zdravka je podijelila zajedničku fotografiju povodom njegovog rođendana i otkrila da se zove Petar Mrčela.

Foto: reuters

"Sretan rođendan!", napisala je preko fotografije na kojoj su nasmiješeni. Inače, Splićanka je u show ušla sa 123 kilograma, a na kraju kao nefinalistica je osvojila 50 tisuća kuna jer je izgubila 48.6 kilograma. Sprijateljila se s natjecateljicom Majom Milan koja je izgubila gotovo 41.2 kilograma i u kasnijim ispovijestima na društvenim mrežama priznala kako je neke kilograme i vratila. 

"Pa sad nakon blagdana sam nabacila par kila, ali sad idemo dalje. Nakon finala nisam izgubila kilograme, dobila sam ih", kazala je Maja dodajući da sada jede povrće, žitarice i jogurte te da joj je veliki izazov bio uspostaviti novu prehranu. "Bilo je teško i dalje je teško. Težak je to put. Ipak se radi o mijenjanju životnog stila", pojasnila je ona, a onda su je upitali brine li je višak kože. 

"Brine me, pogotovo na trbuhu, ali uz trening se može mnogo napraviti pa ćemo vidjeti hoće li biti potreban zahvat", kazala je Maja koja je onda otkrila da se bila prijavila i u 3. sezonu showa, a kad su je zvali na sudjelovanje, nije bila spremna.

Komentara 5

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
11:37 20.03.2021.

koje zubine ima nema je svemir 😊

AS
aspiranto1950
11:18 20.03.2021.

Jel postoji ijedna slika ove žene bez tog zubala?

DU
Deleted user
10:05 20.03.2021.

Boze moj jest zena ruzna ima zube ko u konja. A usta da slonu moze popusit. Ovo nije ni za izdrkat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije