slično odjevene

Nina Badrić objavila fotku na kojoj pozira u ležernom izdanju sa sestrom Sunčicom koja joj se odmah javila u komentarima

Foto: Instagram
1/14
23.10.2022.
u 20:30

Sestre su bile odjevene slično u crnim udobnim majicama, dok su oči od sunca štitile tamnim naočalama. Kako je slika nastala u Maksimirskoj šumi, može se zaključiti da su zajedno bile u šetnji.

Glazbenica Nina Badrić ovog je srpnja napunila 50. godina, što se ne bi reklo gledajući njezine fotografije na društvenim mrežama na kojima oduševljava atraktivnom linijom. A osim izgledom, pratiteljice imaju razloga za zavidnost i zbog njezinih odjevnih kombinacija.

Ovog puta u nešto ležernijem izdanju pozirala je na suncu sa sestrom Sunčicom. Sestre su bile odjevene slično u crnim udobnim majicama, dok su oči od sunca štitile tamnim naočalama. Kako je slika nastala u Maksimirskoj šumi, može se zaključiti da su zajedno bile u šetnji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

“Kad sestre stoje rame uz rame jedna kraj druge, nitko nema šanse protiv njih." napisala je Badrić uz fotografiju. 
U komentarima ispod slike javila se i sestra koja je poručila Nini da ju voli. 

"Životivac najljepsi...obožavaaaam teeeeee" napisala joj je. 

Podsjetimo, Badrić je pratitelje nedavno oduševila novom frizurom i izgledom. Pjevačica je odjenula kratku kožnu haljinu ispod koje je imala crne hulahupke, a gore je imala i crnu dugu majicu. Obula je crne čizme na visoku petu i srebrnim vrhom. 

"Nina s kratkom kosom! Predobro, jeej", "Najbolja frizura ikad", "Boginja ljepote", "Kosaa", "Nina ubijaš seksipilom", "Boginjo"; "Ljepotice", pisali su mahom oduševljeni pratitelji.  Ove godine pjevačica je proslavila 50. rođendan, a brojni bi joj pozavidjeli na izgledu kojeg održava zdravom prehranom.

Naime, posljednje dvije godine Nina ne konzumira životinjske proizvode, već se tu i tamo zna počastiti ribom.

VIDEO Halid Bešlić doživio je prometu nesreću, a potom otkrio i detalje

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Moodleen
Moodleen
20:54 23.10.2022.

Jel bi mogli barem jednu nedjelju u mjesecu bez ove vaše zemljakinje? Jel su baš isključivi uvjeti za objavu samo geni...?

RA
Ramajana
23:28 23.10.2022.

Nezanimljiva.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
21:00 23.10.2022.

Turkinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije