Ne može bez njega

Ništa od razvoda, Dennisu Quaidu supruga je oprostila sve nevjere

dennis quaid
pixsell
23.03.2013.
u 17:33

Razvod je u tijeku, ali su Kimberly i Dennis iznenada svojoj ljubavi odlučili dati novu priliku. Izvor tvrdi da je par sada na sudu kako bi spriječio službeni razvod, ali postupak ipak ne mogu zaustaviti.

Koliko god da je glumac Dennis Quaid nevjeran, njegova supruga Kimberly očito ne može bez njega. Nakon što su u listopadu prošle godine najavili da se nakon osam godina braka razilaze, predali su i papire za razvod.

Cijeli je postupak već u tijeku, ali su Kimberly i Dennis svojoj ljubavi odlučili dati novu priliku. Izvor tvrdi da je par sada stalno na sudu kako bi spriječio službeni razvod, ali postupak je pravno otišao već toliko daleko da ga se ne može zaustaviti.

Navodno su supružnici jako uzrujani zbog cijele situacije, a ako dobiju službeni razvod, postoji i mogućnost da se ponovno vjenčaju.

Par, koji je nekoliko puta najavljivao razlaz, ima četverogodišnje blizance Thomasa i Zoe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije