Severina: Od djetinjstva se susrećem sa ženama koje su zlostavljane

severina
Filip Brala/24 sata
26.10.2009.
u 11:29

Video u kojem Severina glumi žrtvu nasilja i dalje će se prikazivati na njezinim koncertima, a osim s ženama žrtvama nasilja, splitska se pjevačica solidarizirala i sa svim parovima kojima treba umjetna oplodnja.

Severina se ponovno pokazala pravom majstoricom PR-a. Nakon što je završila priča oko koncerta u Beogradu, u prvi plan izašao je video koji je popratio njezinu pjesmu "Muškarcu samo treba kurva".

Istaknula je za Extru kako se od djetinjstva susretala sa ženama koje su bile zlostavljane. Do danas se, kaže, malo toga promijenilo i smatra da je bio potreban ovakav video koji šokira.

Video u kojem Severina glumi žrtvu nasilja i dalje će se prikazivati na njezinim koncertima, a osim s ženama žrtvama nasilja, splitska se pjevačica solidarizirala i sa svim parovima kojima treba umjetna oplodnja.

Tijekom ljeta otvoreno se suprotstavila premijerki Kosor zbog spornog zakona, poručujući kako nas političari pogrešno doživljavaju. Seve nije moglazaobići ni priču oko gradonačelnika njezina Splita:

- Drago mi je zbog čovika što je tako lipo "olakša dušu". Da je to reka prije izbora, sto posto bi dobija izbore još u prvom krugu. Znan ja kakvi su Splićani - zaključila je Severina..

Ključne riječi

Komentara 5

IC
ICCO
12:08 26.10.2009.

Severina se ne solidalizira sa ničim što joj ne donosi publicitet i iz interesa. Spot je predimenzioniran samo sa svrhom da izazove zgražanje i tobože brigu Severine i za taj problem. Sevka ne pjeva ni na dobrotvornim večerama za djecuu po sniženoj tarifi a kamoli da je briga za tamo neke pretučene žene.

MA
maraton
21:46 26.10.2009.

Seve,Ševe, ti samo znaš kakvi su Beograđani i Kragujvčani.Biži ča ih Splita i Hrvatske

BT
bili-tartuf
22:21 26.10.2009.

....Serbska posla....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije