IMA I NOVOG PARTNERA

Sjećate se Dolores iz 'Superpara' koja je bila članica Hare Krišne? Ovako sada izgleda i evo što radi

Foto: RTL
1/5
07.07.2024.
u 21:00

U show je došla s tadašnjim partnerom Antonom Rudanom i ovaj par smo gledali u drugoj sezoni ovog popularnog showa

U drugoj sezoni RTL-ovog showa "Superpar" upoznali smo natjecatelje Dolores Antić i Antona Rudana. Njih su dvoje gledateljima predstavljeni i "šumski ljudi", zbog svog načina života i neuobičajenih svjetonazora. Dolores je otkrila kako je instruktorica joge te da je neko vrijeme živjela u Indiji u samostanu gdje je bila članica Hare Krišne. Tijekom sudjelovanja u showu Dolores je prema ostalim natjecateljima uvijek imala lijep pristup i svu su je zapamtili po njezinoj dobroti. - Upoznali smo se preko Krišne, tantra nas održava, novac nam je sladak, hrana nam je uživanje svaki dan, a meditacija kada nismo zajedno - opisao je u showu Anton njihovu vezu. Prije tri godine je ovaj par prekinuo, a Anton je tada rekao kako su ostali dobri prijatelji, 

- Razišli smo se za Novu godinu, svatko radi svoje, ona se bavi tantrom i festivalima, a ja snimam svoje emisije i živim s obitelji i djecom. Nismo vise kompatibilni kao ljubavnici, ali smo ostali u dobrom odnosu. Ponekad se družimo kao prijatelji na festivalima i kad se sretnemo, ali nismo u ljubavnom odnosu. Ja imam novu partnericu s kojom sam šest mjeseci u vezi. Djeca se ponekad druže s Dolores i dobro se slažu - rekao je tada  Anton.

 

 

VEZANI ČLANCI

Nakon što je došlo do prekida Dolores je pokrenula prvi balkanski tantra festival u Crnoj Gori, a RTL doznaje kako je osim na poslovnom planu sreću pronašla i privatno te je već neko vrijeme u vezi s čovjekom koji ima sličan lifestyle kao ona. Na društvenim mrežama je nedavno svom partneru posvetila posebne riječi povodom njegovog rođendana. 

"Ljubavi moja. Danas je tvoj rođendan, a mi smo udaljeni 1450 kilometara. Nedostaješ mi jako. Ti si najjedinstvenije, originalno i najneobičnije biće koje sam upoznala u ovom životu. Svaki korak koji napravim s tobom je iznenađenje i uvijek se pitam koja je sljedeća uzbudljiva stvar koju pripremaš. Dubina tvoje prisutnosti je nešto na što se treba ugledati, a ja se trudim da dostignem taj nivo življenja u potpunosti autentično. Tvoj život je pisani priručnik o tome kako se duboko predati misteriji, a ja se radujem svjedočenju te magije u našim zajedničkim životima. Čast mi je hodati ovim putem s tobom. Uživaj u Barceloni ljubavi", napisala je Dolores.

VIDEO Tko je nova HTV-ova komentatorica? U nogomet se zaljubila s 12 godina

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Tombstone
Tombstone
23:28 07.07.2024.

Hare Hrišne???? Hrvatska I Hrvatski jezik postaju otvoreno nepozeljni u vecernjaku?

Avatar rubinet
rubinet
11:04 08.07.2024.

članica Hare Hrišne.... Pa ako pjevaju: "Hare Krišna, Hare Krišna, Krišna Krišna, Hare Hare, Hare Rama, Hare Rama, Rama Rama, Hare Hare" trebalo bi biti članica Hare Krišne. K.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije