vatreni ples

Slijepi Bocelli oduševio žiri talijanskog "Plesa sa zvijezdama"

andrea bocelli
Foto: Screenshot
1/3
05.11.2013.
u 08:47

Sa svojom instruktoricom plesa Nancy Berti, Bocelli je odplesao rumbu i od žirija pobrao samo desetke

Veliki tenor Andrea Bocelli nastupio je u talijanskoj inačici "Plesa sa zvijezdama" proteklog vikenda i oduševio sve. 55-godišnji pjevač slijep je od 12. godine života, no to ga nije spriječilo da pokaže svoje mnoge talente.

Sa svojom instruktoricom plesa Nancy Berti, Bocelli je odplesao rumbu i od žirija pobrao samo desetke. Bocelli, inače doktor prava, senzualnim je plesom na vlastitu izvedbu pjesme "Perfidia" pokazao kako i u plesu posjeduje nepogrešiv osjećaj za ritam.

Ovo je prvi put da je zvijezda takvog kalibra nastupila u "Plesu sa zvijezdama", koji u Italiji broji svoju devetu sezonu. No, Bocelli se ne natječe, već je rumbu otplesao kao specijalan gost na jednu večer. 

Najpoznatija natjecateljica ovogodišnje talijanske verzije "Plesa sa zvijezdama" je višestruka pobjednica San Rema Anna Oxa, koja je u posljednjoj epizodi izazvala skandal. Nakon što nije dobro podnijela kritike žirija, odbila je otplesati drugi ples.

- Ne možete se tako razgovarati samnom, niti s ikim od natjecatelja - rekla je bijesna Oxa i napustila studio.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije