u 'ljubav je na selu'

Stjepan imao pomalo neobičan uvjet za buduću suprugu, a objasnio je i razlog zbog kojeg to traži

Foto: RTL
1/2
25.06.2023.
u 17:00

Stjepan je četiri godine udovac, a kaže da se naučio na takav život iako mu je isprva bilo teško kad je izgubio suprugu

Farmer Stjepan Runtas (67), umirovljenik  iz Samobora, jedan je od kandidata koji će u novoj, 16. sezoni "Ljubav je na selu" pokušati pronaći svoju ljubav. Voditeljici Aniti Martinović otkrio je i što traži od buduće izabranice, ali i ponešto detalja o sebi. Primjerice, iznenadio je voditeljicu priznanjem da voli partijati. 

"Imam društvo iz grada i neke koji u općini rade. Znamo se sakupiti i onda partijamo. Ne organiziram partyje nego to sve ide preko mene", iznenadio je Stjepan svojim predstavljanjem, donosi RTL. Za sebe kaže da je i za društvo i za život u paru, a onda je otkrio i jedan uvjet koji ima za odabranicu.

VEZANI ČLANCI

"Želim da idemo zajedno na more. Znači uvjet je da ima vozačku dozvolu, da ona vozi pola puta, pola puta vozim ja", ispričao je Stjepan. Priznao je Aniti da radi svoju domaću rakiju od oraha koju je Anita imala priliku isprobati.

Inače, Stjepan je četiri godine udovac, a kaže da se naučio na takav život iako mu je isprva bilo teško kad je izgubio suprugu.

"Bio sam zapušten, dvije godine nisam ništa radio, nisam imao volje za rad", rekao je farmer. Ipak, kad je shvatio koliko mu teško pada i samo hodanje, počeo je voditi brigu o sebi. Ne krije da je emotivac i da koji put pusti suzu. 

Na svom imanju ima velike njive, kokoši i vrt o kojima se brine. Iza njega je brak od čak 43 godine, a nakon smrti supruge najveća podrška su mu djeca i unuci. Trenutno živi sam i stoga bi volio upoznati ženu od 50 do 70 godina s kojom će kliknuti te ostvariti neki dublji odnos. Fizički izgled mu nije važan, ali prava dama za njega mora biti komunikativna i vesela. Za sebe kaže da je šaljiv, iskren i pomalo tvrdoglav. Cijeli život bio je veliki šarmer i zavodnik, a takav je, ističe, i danas.

VIDEO Dance groznica zatresla Hrvatsku: Počela turneja Karme, ET-ja i Colonije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije