poticanje profesionalnog razvoja

TUNEUP - novi projekt za mlade glazbene profesionalce

Foto: Promo
1/3
25.10.2024.
u 18:09

Sudjelovanjem na showcase festivalima, mladi profesionalci steći će sveobuhvatan uvid u funkcioniranje glazbene industrije. S obzirom na to da u Hrvatskoj također postoji veliki manjak profesionalaca u glazbenoj industriji, ovaj projekt je nužan kako bi se krenulo prema njegovom rješenju.

'TuneUp' je inovativan projekt pokrenut od strane We Move Music Croatia, osmišljen kako bi mladim profesionalcima omogućio dodatno iskustvo u glazbenoj industriji. Nudi jedinstvenu priliku za sudjelovanje na renomiranim showcase festivalima, gdje će sudionici imati priliku uključiti se u različite aspekte industrije, uključujući organizaciju događaja, odnose s izvođačima i marketing. Primarni cilj projekta je poticanje profesionalnog razvoja mladih pozicioniranjem u stvarne situacije gdje mogu promatrati, učiti i aktivno doprinositi.

Sudjelovanjem na showcase festivalima, mladi profesionalci steći će sveobuhvatan uvid u funkcioniranje glazbene industrije. S obzirom na to da u Hrvatskoj također postoji veliki manjak profesionalaca u glazbenoj industriji, ovaj projekt je nužan kako bi se krenulo prema njegovom rješenju. Kroz projekt, mladi glazbeni profesionalci dobit će financiranje za sudjelovanje na deset showcase festivala diljem Europe.

Ovim putem objavljujemo otvoreni poziv za mlade profesionalce (koji imaju minimalno 18 godina) zainteresirane za profesionalni razvoj u glazbenoj industriji. Prijavitelji trebaju dostaviti životopis i motivacijsko pismo u kojem će navesti svoje područje interesa. Nepristrana komisija će pregledati prijave i odabrati sudionike na temelju njihovog potencijala, motivacije i usklađenosti s ciljevima projekta. WMMC će pokriti putne troškove te osigurati prikladan smještaj za vrijeme trajanja festivala (do maksimalno tjedan dana), kao i dodatne troškove povezane s učešćem na festivalu.

VEZANI ČLANCI:

Tijekom festivala, sudionici će volontirati u različitim odjelima, stječući praktično iskustvo. Svaki sudionik bit će uparen s profesionalcem iz industrije koji će ga voditi i mentorirati tijekom festivala. Također će sudjelovati na radionicama i panel diskusijama kako bi produbili svoje znanje o industriji.

Nakon festivala, sudionici će predati izvještaj u kojem će detaljno opisati svoja iskustva i uvide koje su stekli. Ove povratne informacije bit će ključne za procjenu učinkovitosti programa i implementaciju poboljšanja.
Molimo sve zainteresirane kandidate da ispune navedenu formu završno s 31. listopada 2024. godine. Trenutno su otvorene prijave za sudjelovanje na showcase festivalu BuSH u Budimpešti i PIN Conference u Makedoniji.
 
TuneUp - Prijava!

Ovaj projekt mladim profesionalcima nudi neusporedivu priliku za stjecanje izravnog iskustva u glazbenoj industriji. WMMC je predan podržavanju sljedeće generacije glazbenih profesionalaca, pružajući im potrebne resurse za njihov napredak. Projekt je financiran u sklopu LIVEMX projekta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije