Hrvatska kajakašica

Anamaria Govorčinović ipak u polufinalu, prošla je iz drugog pokušaja

Poljska: Kajakašica Anamarija Govorčinović osvojila je četvrto mjesto u finalu na Europskim igrama u Poljskoj
Foto: Slobodan Kadic/HaloPix/PIXSELL
1/4
07.08.2024.
u 14:16

Nakon što se u jutarnjim kvalifikacijama nije uspjela izravno plasirati u polufinale Govorčinović je u četvrtfinalu bila četvrta u svojoj skupini s vremenom 1:52.92.

Hrvatska kajakašica Anamaria Govorčinović plasirala se u srijedu u polufinale na 500 m u kajaku jednosjedu na Olimpijskim igrama u Parizu

Nakon što se u jutarnjim kvalifikacijama nije uspjela izravno plasirati u polufinale Govorčinović je u četvrtfinalu bila četvrta u svojoj skupini s vremenom 1:52.92. Govorčinović je dobro otvorila utrku, nakon prvih 250 m je bila druga, no onda je u nastavku malo pala, ali je završila kao četvrta. 

Najbrža je bila Belgijanka Lize Broex (1:49.78), druga je bila Kanađanka Michelle Russell (1:49.79), a treća Bugarka Yoana Georgieva (1:51.74). 

U jutarnjim je kvalifikacijama, 27-gdišnja Govorčinović, kojoj su ovo druge olimpijske igre, bila četvrta.

Polufinale je na rasporedu u subotu s početkom u 10.30 sati.

>> Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Poljska: Kajakašica Anamarija Govorčinović osvojila je četvrto mjesto u finalu na Europskim igrama u Poljskoj
1/21
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije