POSTOJI INTERES

Udinese će pokušati 'ukrasti' Andriju Balića

Andrija Balić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
28.08.2015.
u 09:41

Dogodi li se taj transfer, onda je i izgledniji dolazak Filipa Krovinovića u Hajduk iz Zagreba.

Među brojnim skautima koji su sinoć bili na Poljudu na susretu Hajduka i Slovan Libereca, bili su i predstavnici Udinesea. Njihova meta je mlađahni Andrija Balić i prema pisanju talijanskih medija Udinese će ga pokušati dovesti do kraja prelaznog roka, koji završava u ponedjeljak.

Tog bisera Hajduka koji je rođen 1997. godine već su gledali na susretu s Koprom. Kako je Udineseu ozlijeđen Guilherme, moguće je da će Talijani krenuti ofenzivnije u realizaciju transfera. Talijanski mediji Balića uspoređuju s Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem.

Dogodi li se taj transfer, onda je i izgledniji dolazak Filipa Krovinovića u Hajduk iz Zagreba.

>> Balić i Maloku golovima zaludili Engleze: Uvrstili ih među najljepše

>> Balićev otac gađao Burića mobitelom jer je izvadio njegova sina iz igre!

Komentara 10

ZO
zoom
10:20 28.08.2015.

ovi tobožnji novinarski članci o tobože velikom interesu za balića i vlašića i o tobožnjem plesu milijuna za ova 2, ipak tek malo natprosječna igrača, su teška sprdačina i trebali bi biti u rubrici "fun"

DU
Deleted user
09:58 28.08.2015.

Balići će u ugovor stavit i novi mobitel za tatu Balića..i bon od 50 kuna..

Avatar Idler 3
Idler 3
09:53 28.08.2015.

Udinese ga bu pokušalo ukrast ??? Krovinović je trenutno za klasu bolji igrač pa ak im transfer uspije svaka čast na dobro obavljenom poslu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije