ZAVRŠILO 3:1

Arsenal u derbiju slavio protiv Manchester Uniteda

Premier League - Leeds United v Arsenal
SCOTT HEPPELL
23.04.2022.
u 15:35

Četvrti Arsenal sada ima 60 bodova, dva manje uz dvije odigrane utakmice više od trećeg Chelseaja, a tri više uz utakmicu više od petog Tottenham Hotspura, dok je Manchester United ostao šesti sa 54 boda.

Nogometaši Arsenala izbili su na četvrto mjesto ljestvice engleskog prvenstva svladavši u prvom susretu 34. kola izravnog konkurenta Manchester United sa 3-1 (2-1).

Arsenal je poveo već u 3. minuti kada je Nuno Tavares iskoristio početničke pogreške Alexa Tellesa i Varanea u gostujućoj obrani. Na 2-0 povisio je Saka u 32. minuti iz kaznenog udarca kojega je sam izborio nakon pekršaja Tellesa, no samo dvije minute potom Cristiano Ronaldo je smanjio na 2-1 nakon ubacivanja Matića. Ključni trenutak dogodio se u 57. minuti kada Bruno Fernandes nije iskoristio kazneni udarac za 2-2 pogodivši vratnicu, da bi kazna za taj promašaj stugla u 70. mi nuti kada je Xhaka pogodio sa 20-ak metara za konačnih 3-1.

Četvrti Arsenal sada ima 60 bodova, dva manje uz dvije odigrane utakmice više od trećeg Chelseaja, a tri više uz utakmicu više od petog Tottenham Hotspura, dok je Manchester United ostao šesti sa 54 boda.

Na vrhu je Manchester City sa 77 bodova, jedan manje ima drugi Liverpool.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije