DOBRA ATMOSFERA

Badelj se priključio vatrenima, Kovač igračima dao slobodan dan

Milan Badelj
Igor Kralj/PIXSELL
14.06.2014.
u 14:35

Veznjak HSV-a dobio je poziv nakon što se ozlijedio Ivan Močinić i s vatrenima je već odradio trening u teretani.

Milan Badelj priključio se hrvatskoj reprezentaciji u kampu u Tivoliju. Veznjak HSV-a dobio je poziv nakon što se ozlijedio Ivan Močinić i s vatrenima je već odradio trening u teretani.

Izbornik Niko Kovač igračima je dao slobodnu subotu koja će najbolje doći Luki Modriću. Naš najbolji igrač na utakmici s Brazilom je dobio udarac u stopalo, a pregled je pokazao da nema ozbiljnije ozljede. Stoga se očekuje da će Modrić sutra normalno trenirati.

Kovač je iza sebe ostavio susret s Brazilom i nesretnog suca Nishimuru te se okrenuo susretom s Kamerunom u kojem vatreni moraju slaviti. U momčad će se vratiti Mario Mandžukić koji je u prvom kolu odradio suspenziju zbog crvenog kartona.

- Pogledat ćemo snimku utakmice Meksiko - Kamerun, ali budite sigurni da će moji igrači protiv Kameruna biti jednako spremni kao i za Brazil. S Mandžukićem dobivamo dodatnu kvalitetu, makar moram ponoviti da je Jelavić odigrao izvrsno. Nadam se da će Mandžukić donijeti ono potrebno za preostale dvije utakmice", kaže izbornik.

Poraz nije uzdrmao našu momčad.

- Atmosfera je bolja nego kad se odigra loše. Bili smo ravnopravni s Brazilom, nije da smo izgubili bez šanse. Nadam se da će biti drugačije nego 2006. godine, svi su vidjeli da je Hrvatska bila odlična i ako tako nastavi bit će dobro. Nogomet je čudan, no vidim želju i žar u očima igrača, žele ispraviti ono što se zbilo - rekao je Kovač, prenosi HNS.

>> Niko Kovač morao je reagirati puno dostojanstvenije

Komentara 7

AN
Andreeejjj
22:02 14.06.2014.

Čim netko kaže istinu o našoj repki, odmah počniju vrijedjanja i minusiranja dotičnog, pa iako je potpuno u pravu. Jelavić ne smije igrati, imamo Mandžu i Olu kao 2 špica, naravno i Luku i Raketu ali u prednjem veznom redu tj napadu. Pa oba Kovać stavlja na defanzivne vezne a oni su kreatori igre a ne razarači!? Bez napada i bloka njihovih stopera ne možemo pobjediti nikoga!!! Sa ovakvom igrom NE MOŽEMO dobiti Kamerun a kamo li Mexico!!!

Avatar mohito
mohito
17:31 14.06.2014.

s jelavicem vec u startu imamo igraca manje - zapravo je rezultat protiv brazila pravo cudo kad se uzme u obzir da smo cijelu tekmu igrali s igracem manje - totalni je misterij kaj to kovac vidi u ovom balvanu kojem je navodno forte njegov skok medjutim su mu brazilci s takvom lakocom uzimali loptu ko maloj bebi, uz to je spor i defanzivno beskoristan, u napadu uvijek iza obrambenog igraca koji mu bez problema poskida sve lopte (ne kuzi uopce ubacivanje iz drugog plana neg samo ceka dal ce neko od stopera nekim cudom pogrijesit, ali to ce se na svetskom prvenstvu nacekat, tu su svi stoperi kvalitetni), uz to je nespretan i tehnicki sirovina, nema ni pas nit moze zadrzat loptu, sve u svemu vjerojatno najgori igrac na svjetskom prvenstvu, a k tome cak je i u svom klubu veci dio vremena provel na klupi….jedino je kovacu drugi napadac, odmah iza mandje a dudu grije klupu…bolje bi prosli da je umjesto jelavica igral zelenika u napadu...

Avatar rajetin
rajetin
14:47 14.06.2014.

U kakvom je stanju Badeljeva "ozljeda" zbog koje ga je Kovač ostavio doma?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije