CEL - BAR 2:2

Barcelona kiksala kod Celte, Pedro Morales junak Malage

Barcelona Real El Clasico (1)
Reuters/Pixsell
30.03.2013.
u 19:58

Barcelona je u 28. kolu kiksala kod pretposljednje momčadi lige Celte Vigo odigravši 2:2.

Da će Katalonci imati problema vidjelo se nakon što je u 38. minuti zabio Insa. Odgovor gostiju stigao je nakon samo pet minuta kada Tello izjednačava rezultat.

U 73. minuti ukazao se Messi i na asistenciju Tella pogodio za 2:1. I kad se činilo da se Barcelona izvukla, Oubina je dvije minute prije kraja matirao Alvesa za bod Celti.

Danijel Pranjić igrao je do 69. minute.

Novi rekord Messija

Messi praktički svako kolo sruši neki rekord pa ni ovo nije bilo iznimka. Zabio je u 19 susreta zaredom i posao prvi igrač španjolske lige koji je u jednoj sezoni zabio svim momčadima.

To je lani napravio i Cristiano Ronaldo, ali mu to nije zabijao u uzastopnim utakmicama.

Morales najbolji u pobjedi Malage

Sjajnu utakmicu odigrao je Pedro Morales za Malagu. Čileanac kojeg se Dinamo riješio ove zime i poslao na posudbu bio je najbolji igrač u pobjedi nad Rayo Vallecanom 3:1..

Prvo je u 21. minuti asistirao Weligtonu, a nakon što je Rayo izjednačio ponovo je upisao asistenciju nakon koje je Baptista zabio za 2:1. Odličnu igru Morales je okrunio pogotkom u 86. minuti.

>>> Messi pred novim rekordom: Gol mu fali da "skine" Ronalda

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije