INO NOGOMET

Bayern kiksao već na startu, Ogi strijelac

'Soccer - UEFA Champions League - Group G - Arsenal v Dynamo Kiev - Emirates Stadium Dynamo Kiev\'s Nicklas Bendtner (left) and Dynamo Kiev\'s Ognjen Vukojevic battle for the ball.'
'Nick Potts/PA Photos/Pixsell'
07.08.2011.
u 22:53

Sezona nije mogla početi gore za Bayern, a posebno za njegovog novog vratara Manuela Neuera.

 Njegovom je pogreškom Borussija iz Mönchengladbacha pred punom Allianz Areni došla do vodstva u 62. minuti (strijelac De Camargo), nakon čega se Bayern više nije uspio oporaviti. I kako nesreća ne dolazi sama, novo pojačanje Bayerna Jerome Boateng zbog ozljede je morao napustiti igru, a prva dijagnoza je ozljeda ligamenata skočnog zgloba.

Loša vijest s te utakmice stiže i za hrvatskog izbornika Slavena Bilića, jer Jupp Heynckes naše Bavarce Ivicu Olića i Danijela Pranjića nije stavio čak ni na klupu!

Bayern u 2. kolu Bundeslige čeka Wolfsburg koji je sezonu trijumfalno otvorio sa 3:0 protiv Kölna, a čak dva puta gol je namjestio Mario Mandžukić.

 U kijevskom derbiju, između Dinama i Karpatija, mrežu je nakon Ševčenka zatresao i Ognjen Vukojević (2:0). Šahtar je pobijedo Krivbas istim rezultatom, igrali su i Srna (cijeli susret) i Dudu (tek poluvrijeme).

Dok Englezi bruje kako je Sergio Agüero u Manchester City došao samo kako bi u budućnosti lakše otišao u – Real (M), Arsenalov kapetan Cesc Fabregas još nije otišao u Barcelonu, iako se za odlazak na jug spreman odreći bonusa za vjernost vrijednih oko četiri milijuna funta (33 milijuna kuna!). Na potezu je Arsenal.

 

Komentara 3

DR
dragogera
01:17 08.08.2011.

bayernova politika je da sto vise njemaca trci po terenu.heynkes stavi onog petersena na klupu a olica na tribine,malo sramota da covjek koji ih odveo u finale cl nema mjesta ni na klupi,onaj luis gustavo je kanta,a manekenu od kad je stigao svaki 3. sut po golu je dosad prosao u gol,jos jedna propala sezona za bavarce

SE
serđo
12:18 08.08.2011.

he he, pijanci u upravi i na klupi fc hollywood, baš su se lijepo našli :-)

SE
serđo
18:59 08.08.2011.

inače, heynckes je komunist i mrzi hrvate. olić nemre ni prismrdit, nije mogao ni šuker. oliću ne dat 20 minuta u gubitku, znači da mu mrziš naciju. da ga bar hoće mandžo pokopat u subotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije