Izbornik humanitarac

Bilić i Jurčević razveselili nezbrinutu djecu u Vugrovcu

'15.12.2009., Zagreb, Hrvatska -  Slaven Bilic i Nikola Jurcevic posjetili su Centar za nezbrinutu djecu u Vugrovcu i donijeli im razne poklone te se malo druzili sa njima. Photo: Dalibor Urukalovic/P
Foto: 'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
1/4
15.12.2009.
u 18:03

- Ja tebe znam! Ti si iz nogometa i iz reklama! – veselo je uzviknula petogodišnja djevojčica ugledavši Slavena Bilića...

U organizaciji udruge "Mladi za mlade", izbornik Slaven Bilić, njegov pomoćnik Nikola Jurčević te glasnogovornik HNS-a Davor Gavran posjetili su Caritasovu Kuću za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Vugrovcu. Osam voditeljica brine se o 33 djece u dobi od 5 do 19 godina, štićenici idu u osnovnu školu u Vugrovcu i u srednju školu u Zagrebu.

Bilić i Jurčević u jednosatnom su se veselom druženju igrali sa štićenicima, razgovarali i fotografirali se, a na kraju su im predali i darove vrijedne više od 10.000 kuna (zimske jakne, prsluke, sokove, ulaznice za koncerte, stolni nogomet, poklon-bonove) koje su osigurali Robert Brčić i Miroslav Eremut iz udruge "Mladi za mlade".

– Ovaj mi posjet mnogo znači, druženja s djecom najljepše su izvanposlovne aktivnosti. Drago mi je što sam pozvan i što sam došao, sretan sam što smo djeci barem malo uljepšali predblagdanske dane – rekao je Slaven Bilić, a u knjigu dojmova je upisao: "Uvijek je sjajno družiti se s djecom, zato nemojte vi zahvaljivati nama što smo došli, nego hvala vama što ste nas pozvali! Vidimo se uskoro, neka vas čuva dragi Bog!"

A Nikola Jurčević je upisao: "Zbilja smo se krasno družili s vama, lijepo je bilo doći ovamo. Pozdrav i mnogo sreće svima."

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:43 15.12.2009.

Pa Bilić i Jurčević su več prije razveselili nezbrinutu i zbrinutu djecu u Engleskoj, Ukrajini, Sloveniji i Srbiji. To su ustvari pravi humanetarni radnici i izuzetno plemeniti ljudi koji se nogometom bave za zabavu i veselje nezbrinute djece po svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije