Proglašeni najbolji Hrvatski atletičari

Blanka: Pored Sandre više nije lako biti najbolja u Hrvatskoj

Blanka Vlašić (1)
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
1/5
30.11.2010.
u 22:08

Najbolji treneri su Joško Vlašić i Bojan Marinović, a nagrade za iznimna postignuća dobili su Sandra Perković i njen trener Ivan Ivančić

Blanka Vlašić dobila je još jedno priznanje za sjajnu sezonu, nakon što je postala najbolja atletičarka Europe i svijeta, dobila je i nagradu Hrvatskog atletskog saveza za najbolju atletičarku Hrvatske.

- Dobar je osjećaj dobijati nagrada, nikada se neću buniti protiv njih. Više nije lako dobiti ni nagradu HAS-a, sad je tu Sandra Perković. Čast mi je biti ispred jedne takve sportašice. Evo, stalno slavlja, nekako se sve odužilo. Kontinentalni kup u Splitu bio mi je jedan od najemotivnijih trenutaka, nešto što ću prepričavati unucima - kazala je Blanka.

Naravno, bila je prva zvijezda gala večeri što ju je u splitskom hotelu Park priredio HAS. Blanki je došao zapjevati i Oliver Dragojević, a opet je plijenila izgledom. Crna košulja, kratke hlače, kravata, njezina kreatorica Neda Makjanić-Kunić ponovno je bila inspirirana.

Inače, nagradu za najboljeg atletičara dobio je bacač kugle Nedžad Mulabegović (AK Kvarner), najbolja juniorka je preponašica Ivana Lončarek (Zagreb), najbolji junior je njen klupski kolega Dario Horvat (100 metara), najbolja mlađa juniorka je Zadranka Ines Ikić (troskok), a najbolji mlađi junior je Ivan Horvat iz osiječke Slavonije (skok s motkom) Najbolja kadetkinja je Sara Kolak (Varaždin, bacanje koplja), a kadet je Martin Marković (Dinamo-Zrinjevac, bacanje kugle i diska).

Klub godine je Dinamo-Zrinjevac, najbolji treneri su Joško Vlašić i Bojan Marinović, a nagrade za iznimna postignuća dobili su Sandra Perković i njen trener Ivan Ivančić, koji se nisu pojavili na svečanosti, te bacač diska Martin Marić (ASK Split). Svi sudionici ugodne večeri složili su se da je 2010 najbolja godina u povijesti hrvatske atletike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije