Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO 2024

Čovjek koji je srušio vatrene: Mogli smo zabiti i treći. Sad se borimo za osminu finala

Euro 2024 - Croatia v Albania
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.06.2024.
u 18:17

"Ovaj bod će ovoj momčadi ostati upamćen do kraja života. Mlada smo reprezentacija, tek smo drugi put na ovom natjecanju, moramo ući na travnjak i iskoristiti svaki trenutak da se borimo srcem", rekao je zadovoljni izbornik Sylvinho

Hrvatska nogometna reprezentacija je u drugom kolu grupne faze Europskog prvenstva s momčadi Albanije odigrala utakmicu bez pobjednika. Nakon ranog šoka golom Qazima Lacija u 11. minuti, vatreni nisu uspjeli brzo izjednačiti već su poprilično blijedom igrom završili poluvrijeme. U drugo su poluvrijeme ušli bolje i preokrenuli golom Andreja Kramarića u 74. minuti te autogolom Klausa Gjasule u 76. minuti. Isti igrač se iskupio svojoj momčadi i u 95. minuti šokirao Hrvatsku golom za 2:2.

"Mogli smo zabiti i treći", kazao je albanski reprezentativac Klaus Gjasula. Gjasula je u 76. minuti postigao autogol za vodstvo Hrvatske 2:1, a potom je u 95. minuti zabio za 2:2. "Rezultat 2-2 je u redu, ali uz malo sreće, mogli smo postići i treći gol. Znamo da je utakmica sa Španjolskom jako teška, ali u nogometu je sve moguće. Ako ćemo igrati kao danas, svašta se može dogoditi."

GALERIJA Pašalić nakon utakmice skinuo dres i odmah potrčao prema tribinama, pogledajte što je napravio

Euro 2024 - Croatia v Albania
1/7

Albanski veznjak Qazim Laci otvorio je utakmicu golom u 11. minuti: "Ovaj rezultat će nam dati samopouzdanje da idemo naprijed, da vjerujemo u sebe. Utakmica sa Španjolskom bit će teža od ove s Hrvatskom, ali dat ćemo maksimum za pobjedu."

"Ovo je utakmica koju ću pamtiti cijeli život", kazao je nakon remija s Hrvatskom (2:2) na Euru u Hamburgu albanski izbornik Sylvinho. "Jako sam zadovoljan timom, mislim da smo zaslužili ovaj bod. Igrali smo srcem, borili smo se srcem i to je upravo ono što predstavlja ovu naciju", kazao je Brazilac.

"Ovaj bod će ovoj momčadi ostati upamćen do kraja života. Mlada smo reprezentacija, tek smo drugi put na ovom natjecanju, moramo ući na travnjak i iskoristiti svaki trenutak da se borimo srcem. Mislim da smo dosta naučili od ovog Eura", kazao je Sylvinho.

U osminu finala prolaze dvije najbolje momčadi iz svake skupine. Njima će se pridružiti četiri najuspješnije trećeplasirane momčadi. Trenutno je Hrvatska na posljednjem mjestu i morat će tražiti tri boda protiv Italije u posljednjoj utakmici skupine. Italija i Španjolska igraju u četvrtak u 21 sat na stadionu Schalkea u Gelsenkirchenu.

VIDEO Magdalena Keškić stigla je na Euro bodriti reprezentaciju

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije