KOMENTAR

Dinamo je zapravo uz bok velikanima!

Alen Halilović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Autor
Ante Buškulić
08.11.2013.
u 08:00

Dinamo je zapravo ušao u društvo velikana! Jer kao i Tottenham, Fiorentina, Lyon, Bordeaux... plavi će moći u Europskoj ligi igrati s pričuvama.

Dinamo je prije 40 dana pobijedio Austriju u Beču, a žal za Ligom prvaka brzo se pretvarala u euforiju! Možda je i bolje da se u LP-u ne igramo skupljača lopti (iz mreže) kad s ovakvom momčadi u Europskoj ligi možemo ostvariti desetljetni cilj, stidljivo se najavljivalo u Maksimiru. Onda je Zdravko Mamić predstavio Branka Ivankovića i slavodobitno najavio:

– Proljeće u Europi je imperativ! I realnost, skupina je baš po mjeri.

Profesor se bez oklijevanja složio:

– Tako je, šefe, naravno da ćemo prezimiti u Europi!

No, kako mu to nije postavljeno kao cilj i ambicija nego kao imperativ, Ivanković je brzo odletio, a od cijele rujanske priče nije ostalo ništa: ni trener, ni igre, ni Mamićev optimizam. Ostala je sramota i pljuskanje na koje smo se već navikli. I mučno ozračje u klubu i oko njega te ljubomorni pogled prema Kantridi. Pa oni s Dinamovim otpacima, u skupini sa suparnicima iz tri od šest najjačih europskih liga, imaju i golova i bodova više nego plavi u skupini s Bugarima i Ukrajincima! Imaju i trenera, dok Dinamovi igrači čekaju nekoga tko će ih probuditi. Ivanković i Zoran Mamić to nisu, Zoki je, eto, izgubio u osmoj utakmici na klupi, a igra je bila takva da se čini kao da su i njemu igrači okrenuli leđa. Zdravko? Njegove eskapade u svlačionici još ih samo – nasmijavaju.

Od proljeća, dakle, opet ništa, ali glavu gore, Dinamo je zapravo ušao u društvo velikana! Jer kao i Tottenham, Fiorentina, Lyon, Bordeaux... plavi će moći u Europskoj ligi igrati s pričuvama. I Halilović će napokon moći biti u prvih 11. A mi, jadni navijači, čekajmo i ustrajmo u nadi...

Ključne riječi

Komentara 22

RH
RHAlanFord
09:15 08.11.2013.

hahaha al me nasmijao naslov...

Avatar Topgen
Topgen
08:59 08.11.2013.

Nije mi jasno ; zasto toliko stranaca koji su losiji od nasih ?

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
09:31 08.11.2013.

Sad Zdravko mora odlučiti tko je kriv za još jedan europski debakl, trener koji nije dobro postavio igru (Zoran) ili sportski direktor koji nije doveo prave igrače (Zoran)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije